HTML

A Course in Miracles

Az A COURSE IN MIRACLES című könyv 2003-ban került a kezembe. Ellenállhatatlan késztetést éreztem, hogy lefordítsam és elvégezzem a 365 meditációs gyakorlatot. Ez a folyamat alaposan átalakította az életemet, és azokét is, akik ezen az úton velem tartottak és tartanak. Ezeken az oldalakon azokat a csodákat és gondolatokat szeretném megosztani, amelyeket átélek az úton. Gyere, tarts velem te is! Sarkadi Kriszta

Hozzászólások

  • Sarkadi Kriszta: @padmesue: Kedves Padmesue! Kérlek, írj nekem egy e-mailt a kriszta@igazabolszerelem.hu címre, és... (2011.01.16. 20:25) CSODAKURZUS INDUL FEBRUÁR 20-ÁN
  • Sarkadi Kriszta: @frater: Kedves János! Köszönöm, hogy mindannyiunk nevében megkérdezted az amerikai alapítványt a... (2010.03.11. 21:31) BÉKÉBEN ÉS BIZTONSÁGBAN (4. hét)
  • Aurelia54: Kedves Krisztina! köszönöm válaszod. visszanézve a kapcsolataimra, valóban megtalálható az a pilla... (2009.12.09. 09:32) A SZERELEM CSODÁJA

Az értelmező szótárból:

BŐSÉG

A bőség a Mennyország alapelve, amely szemben áll az ego hiányba vetett hitével. Isten Fiának sohasem hiányozhat semmi, sohasem szenvedhet szükséget, mivel Isten ajándékai - melyek a teremtéssel örökkévalóan az övéi lettek - mindig vele vannak.

 

A JÓVÁTÉTEL ELFOGADÁSA

A Jóvátételben való egyetlen feladatunk és felelősségünk, hogy elfogadjuk: a szétválasztottság, a bűn és a bűntudat, a betegség és a halál nem léteznek. Tehetjük ezt azáltal, hogy - a Szent Szellem tanításait követve - különleges kapcsolatainkban a megbocsátást gyakoroljuk, amely kijavítja a hibáinkat.

 

A COURSE IN MIRACLES

A kurzus gyakran hivatkozik saját magára. A célja nem a szeretet vagy Isten, hanem a megbocsátáson keresztül a bűntudat és a félelem zavaró hatásának lebontása, melynek léte megakadályoz minket abban, hogy elfogadjuk Őt. Elsődlegesen tehát nem Krisztus vagy a szellem áll a középpontjában, hanem az ego és annak lebontása.

 

 

(Írásomat és fordításomat nyugodtan használd fel és add tovább. Ez esetben kérlek, hogy saját anyagodat egészítsd ki ezzel: Forrás: Sarkadi Krisztina, www.utacsodakhoz.blog.hu. Köszönöm.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://utacsodakhoz.blog.hu/api/trackback/id/tr131750416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása