HTML

A Course in Miracles

Az A COURSE IN MIRACLES című könyv 2003-ban került a kezembe. Ellenállhatatlan késztetést éreztem, hogy lefordítsam és elvégezzem a 365 meditációs gyakorlatot. Ez a folyamat alaposan átalakította az életemet, és azokét is, akik ezen az úton velem tartottak és tartanak. Ezeken az oldalakon azokat a csodákat és gondolatokat szeretném megosztani, amelyeket átélek az úton. Gyere, tarts velem te is! Sarkadi Kriszta

Hozzászólások

  • Sarkadi Kriszta: @padmesue: Kedves Padmesue! Kérlek, írj nekem egy e-mailt a kriszta@igazabolszerelem.hu címre, és... (2011.01.16. 20:25) CSODAKURZUS INDUL FEBRUÁR 20-ÁN
  • Sarkadi Kriszta: @frater: Kedves János! Köszönöm, hogy mindannyiunk nevében megkérdezted az amerikai alapítványt a... (2010.03.11. 21:31) BÉKÉBEN ÉS BIZTONSÁGBAN (4. hét)
  • Aurelia54: Kedves Krisztina! köszönöm válaszod. visszanézve a kapcsolataimra, valóban megtalálható az a pilla... (2009.12.09. 09:32) A SZERELEM CSODÁJA

1. A csodáknak nincsenek nehézségi fokaik. Az egyik nem „nehezebb” vagy „nagyobb”, mint a másik. Mindannyian egyformák. A szeretet minden kifejeződése egyformán maximális.

2. A csodák önmagukban semmit nem jelentenek. A Forrásuk az egyetlen, ami számít, ez pedig túl van mindenen, ami értékelhető.

3. A csodák – mint a szeretet kifejeződései – teljesen természetesen történnek. Az őket inspiráló szeretet a valódi csoda. Ebben az értelemben minden, ami szeretetből fakad, csoda.

4. Minden csoda az életet jelenti, és Isten az élet létrehozója. Az ő Hangja fog téged mindenben irányítani. Mindent elmond neked, amit tudnod kell.

5. A csodák szokások, ezért önkéntelennek kell lenniük. Nem lehetnek a tudat ellenőrzése alatt. A tudatosan kiválasztott csodák félrevezetettségből eredhetnek.

6. A csodák természetesek. Amikor nincsenek, az annak a jele, hogy valami elromlott.

7. Mindenkinek joga van a csodákhoz, de először meg kell tisztulni.

8. A csodák gyógyítanak, mert hiányt pótolnak: olyanok közvetítik őket, akiknek átmenetileg több van; olyanok számára, akik átmenetileg kevesebbel rendelkeznek.

9. A csoda egyfajta változás. Ahogy a szeretet összes kifejeződése – melyek valójában mind csodálatosak -, ez a változás is megfordítja a fizikai törvényeket. Több szeretetet hoz mind az átadónak, mind a befogadónak.

10. Ha valaki látványosságként használja a csodákat, azért, hogy másokban hitet ébresszen, akkor félreértette a céljukat.

11. Az ima a csodák közvetítő eszköze. Egy kommunikációs csatorna a teremtett és a Teremtő között. Az imán keresztül fogadjuk be a szeretetet. A csodákon keresztül pedig kifejeződik a szeretet.

12. A csodák gondolatok. A gondolatok az alacsonyabb, testi tapasztalatokat és a magasabb, szellemi tapasztalatokat is képviselhetik. Az egyik a fizikait, a másik a szellemit hozza létre.

13. A csodákban egyszerre van jelen a kezdet és a vég, így megváltoztatják az időrendet. Mindig az újjászületés megerősítései, mely látszólag visszatérés, de valójában előrehaladás. Megszüntetik a múltat a jelenben, és ezzel elengedik a jövőt.

14. A csodák az igazság tanúi. Meggyőzőek, mert meggyőződésből fakadnak. Meggyőződés nélkül a mágia szintjére süllyednek, mely értelmetlen és ezért romboló: az elme nem alkotó módon való használata.

15. Minden egyes napot a csodákra kellene szánni. Az idő létének célja az, hogy megtanítson az időt építő módon használni. Tanítási eszköz, melynek lejár majd az ideje. Az idő el fog tűnni, amikor már nem szolgálja a tanulást. 16. A csodák szintén tanítási eszközök annak felismerésére, hogy adni éppolyan áldásos, mint befogadni. Egyszerre növelik meg az átadó erejét, és töltik fel erővel a befogadót.

17. A csodák kitágítják a test határait. Pillanatnyi ugrást hoznak létre a nem látható világba, eltávolodva a testi szinttől. Ezért gyógyítanak.

(Fordításomat nyugodtan használd fel és add tovább. Ez esetben kérlek, hogy saját anyagodat egészítsd ki ezzel: Forrás: Sarkadi Krisztina, www.utacsodakhoz.blog.hu. Köszönöm.)

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://utacsodakhoz.blog.hu/api/trackback/id/tr961515365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása