HTML

A Course in Miracles

Az A COURSE IN MIRACLES című könyv 2003-ban került a kezembe. Ellenállhatatlan késztetést éreztem, hogy lefordítsam és elvégezzem a 365 meditációs gyakorlatot. Ez a folyamat alaposan átalakította az életemet, és azokét is, akik ezen az úton velem tartottak és tartanak. Ezeken az oldalakon azokat a csodákat és gondolatokat szeretném megosztani, amelyeket átélek az úton. Gyere, tarts velem te is! Sarkadi Kriszta

Hozzászólások

  • Sarkadi Kriszta: @padmesue: Kedves Padmesue! Kérlek, írj nekem egy e-mailt a kriszta@igazabolszerelem.hu címre, és... (2011.01.16. 20:25) CSODAKURZUS INDUL FEBRUÁR 20-ÁN
  • Sarkadi Kriszta: @frater: Kedves János! Köszönöm, hogy mindannyiunk nevében megkérdezted az amerikai alapítványt a... (2010.03.11. 21:31) BÉKÉBEN ÉS BIZTONSÁGBAN (4. hét)
  • Aurelia54: Kedves Krisztina! köszönöm válaszod. visszanézve a kapcsolataimra, valóban megtalálható az a pilla... (2009.12.09. 09:32) A SZERELEM CSODÁJA

Eredetileg a könyvre más írók szövegében bukkantam, többek között gyakran idéz belőle Dan Millman, Doreen Virtue, Chuck Spezzano, Karen Casey, Marianne Williamson. Őket olvasva úgy tűnik, az ő életükre nagy hatással volt, hogy elvégezték a könyv gyakorlatait.

A könyvben ugyanis 365 feladat található, minden napra egy. A folyamat célja az, hogy megváltoztassuk látásmódunkat és saját kivetítéseink helyett, végre kezdjük el tényleg a valóságot érzékelni. Célja az is, hogy mutasson egy utat, amelyen járva képesek lehetünk arra, hogy megtaláljuk saját, Belső Tanítónkat.

 

Az első csoportom 2003 őszén kezdte és 2004 decemberében fejezte be a közös munkát. Ez azt jelenti, hogy ez alatt a kicsit több, mint egy év alatt elvégeztük mind a 365 meditációs gyakorlatot. Mindannyiunk számára világossá vált, hogy valójában nem fejeztünk be semmit – az eltelt egy év pusztán egy út kezdete …


2005 tavaszán aztán el is indítottam egy második csoportot, 2007 januárjában pedig egy harmadikat. A gyakorlatokat mindig újra és újra elvégeztem, velük együtt. Egyéves csoportot azóta nem indítok, ám szerencsére vannak mások, akik ezt megteszik, erről szeretnék most hírt adni.


Az egész napos, havonta egyszeri, vasárnapi találkozókon jó hangulatú beszélgetések, sőt alkalomadtán viták is zajlanak arról, hogy milyen módon is értelmezzük a szöveget, amit éppen olvasunk. A napi gyakorlatokat mindenki otthon (vagy munkája közben, útközben, bárhol) végzi, így azt is megbeszélhetjük, hogy kire, milyen hatással voltak a feladatok.

A

február 20-án

induló csoport vezetője

Parádi József,

 

az ő honlapján találod meg a részleteket: itt.

 

A régi honlapomon további információkra lelhetsz:  a kurzust már elvégzett résztvevők tapasztalatairól szóló írásokra, valamint angol és más nyelvű honlapok címeire.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://utacsodakhoz.blog.hu/api/trackback/id/tr461711484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

padmesue 2011.01.16. 20:21:26

Kedves Krisztina! Szeretném megvenni vagy letölteni a Csodák könyvét.Kérlek írd meg, hol vagy hogyan lehet hozzájutni?
Köszönöm, Padmesue

Sarkadi Kriszta · http://igazabolszerelem.hu 2011.01.16. 20:25:00

@padmesue: Kedves Padmesue!

Kérlek, írj nekem egy e-mailt a kriszta@igazabolszerelem.hu címre, és megbeszéljük!

Szeretettel,

Kriszta