HTML

A Course in Miracles

Az A COURSE IN MIRACLES című könyv 2003-ban került a kezembe. Ellenállhatatlan késztetést éreztem, hogy lefordítsam és elvégezzem a 365 meditációs gyakorlatot. Ez a folyamat alaposan átalakította az életemet, és azokét is, akik ezen az úton velem tartottak és tartanak. Ezeken az oldalakon azokat a csodákat és gondolatokat szeretném megosztani, amelyeket átélek az úton. Gyere, tarts velem te is! Sarkadi Kriszta

Hozzászólások

  • Sarkadi Kriszta: @padmesue: Kedves Padmesue! Kérlek, írj nekem egy e-mailt a kriszta@igazabolszerelem.hu címre, és... (2011.01.16. 20:25) CSODAKURZUS INDUL FEBRUÁR 20-ÁN
  • Sarkadi Kriszta: @frater: Kedves János! Köszönöm, hogy mindannyiunk nevében megkérdezted az amerikai alapítványt a... (2010.03.11. 21:31) BÉKÉBEN ÉS BIZTONSÁGBAN (4. hét)
  • Aurelia54: Kedves Krisztina! köszönöm válaszod. visszanézve a kapcsolataimra, valóban megtalálható az a pilla... (2009.12.09. 09:32) A SZERELEM CSODÁJA

18. A csoda – szolgálat. A legnagyobb szolgálat, amit egy másik embernek tehetsz. Egyik módja annak, hogy úgy szeresd felebarátodat, ahogy tenmagadat. Felismered, hogy mindketten egyformán értékesek vagytok.

19. A csodák mindenkit egyesítenek Istenben. Az együttműködéstől függünk, mert a fiúság a lényege mindannak, amit Isten teremtett. Épp ezért a csodák nem az idő, hanem az örökkévalóság törvényeit tükrözik.

20. A csodák újra felébresztik annak a tudását, hogy nem a test, hanem a szellem az igazság oltára. Ez a felismerés vezet a csodák gyógyító erejéhez.

21. A csodák a megbocsátás természetes jelei. A csodákon keresztül elfogadod Isten bocsánatát azáltal, hogy kiterjeszted azt másokra.

22. A csodák a félelemmel is kapcsolatban állnak, melyet az a hit táplál, hogy a sötétség elrejtőzhet. Azt hiszed, hogy amit testi szemeid nem látnak, az nem létezik. Ez vezet a szellemi látás megtagadásához.

23. A csodák átalakítják az észlelést és minden szint a valódi helyére kerül. Ez pedig gyógyítás, mert a betegség a szintek összekeveréséből fakad.

24. A csodák képessé tesznek arra, hogy meggyógyítsd, aki beteg, és feléleszd, aki meghalt, mivel a betegséget és a halált te hoztad létre, így mindkettőt eltörölheted. Te magad vagy a csoda, képes a teremtésre, Teremtőd képmására teremtve. Az összes többi a saját rémálmod, és nem létezik. Csak az a valódi, amit a fény alkotott.

25. A csodák egy összekapcsolódó megbocsátási láncnak a részei, amelynek elkészültével létrejön a Jóvátétel. A Jóvátétel folyamatos, és az idő összes dimenziójában zajlik.

26. A csodák a félelemtől való megszabadulást is jelentik. „Jóvá tenni” azt jelenti: „meg nem történtté tenni”. A félelem eltüntetése a csodák alapvető szerepe a Jóvátételben.

27. A csoda egy egyetemes áldás Istentől, rajtam keresztül, minden testvéremnek. A megbocsátást átélő kiváltsága, hogy megbocsásson.

28. A csodákon keresztül meg lehet szabadulni a félelemtől. A kinyilatkoztatás egy olyan állapotot hoz létre, amelyben már megszűnt a félelem. Így a csodák eszközök, a kinyilatkoztatás pedig a végcél.

29. A csodák rajtad keresztül Istent dicsőítik. Őt dicsérik teremtményei magasztalásával és tökéletességük megerősítésével. Gyógyítanak, mert elutasítják a testtel való, és kinyilvánítják a szellemmel való azonosságot.

30. A szellem elismerésével a csodák átállítják az érzékelés szintjeit, és megfelelően elrendezik őket. Ez középre állítja a szellemet, és így létrejöhet a közvetlen kommunikáció.

31. A csodák félelem helyett hálát kell, hogy keltsenek. Köszönd meg Istennek azt, aki valójában vagy. Isten gyermekei szentek, és a csoda az ő szentségük előtt tiszteleg, mely elrejtőzhet, de soha nem veszhet el.

32. A csodákat – melyek valójában könyörgő imák – én inspirálom. Közbenjárnak a szentségedért, és szentesítik az érzékelésedet. Azáltal, hogy elvisznek a fizikai törvényeken túlra, a mennyei rend szférájába emelnek. Ebben a rendben tökéletes vagy.

33. A csodák tisztelegnek előtted, mert szeretetre méltó vagy. Eloszlatják magadról alkotott illúzióidat, és észreveszik benned a fényt. Így jóváteszik a hibáidat azáltal, hogy megszabadítanak a rémálmaidtól. Helyreállítják az elme egészséges állapotát azáltal, hogy kiszabadítják őt rémálmaid fogságából.

34. A csodák visszaállítják az elme teljességét. Azzal, hogy jóváteszik a hiányt, tökéletes védelmet hoznak létre. A szellem ereje lehetetlenné teszi a támadásokat.

35. A csodák a szeretet kifejeződései, de a hatásuk nem mindig észrevehető.

36. A csodák a helyes gondolkodás példái: érzékelésedet összehangolják az Isten által teremtett igazsággal.

37. A csoda egy – a hibás gondolkodásba illesztett – korrekció, általam. Katalizátorként viselkedik, megtöri a téves érzékelést, és helyesen újrarendezi azt. Ez összekapcsol a Jóvátétel princípiumával, ahol az érzékelés gyógyítása zajlik. Amíg ez meg nem történik, az Isteni Rend megismerése lehetetlen.

38. A csodákat a Szent Szellem működteti. Ismeri Isten alkotásait és a te illúzióidat is. Mivel az ő érzékelése nem szelektív, hanem teljes, képes elválasztani az igazit a hamistól.

39. Mivel a Szent Szellem hamisnak vagy valótlannak ismeri el a hibákat, a csoda feloldja őket. Ez ugyanaz, mint amikor azt mondjuk, hogy a fény észlelésekor a sötétség automatikusan eltűnik.

40. A csoda mindenkit testvéredként és testvéremként ismer. Ez Isten egyetemes jelének felismerése.

41. Az érzékelés szempontjából a csodák tartalma a teljesség. Ezen a módon javítják ki, vagy teszik jóvá a hiány hibás érzékelését.

42. A csodák nagy erőket tudnak mozgósítani annak érdekében, hogy felszabadítsanak az elszigeteltség, a megfosztottság és a hiány téves érzékelése alól.

43. A csodák egy csodálatos tudatállapotból, vagy egy csodára kész állapotból születnek.

 

 

 

(Fordításomat nyugodtan használd fel és add tovább. Ez esetben kérlek, hogy saját anyagodat egészítsd ki ezzel: Forrás: Sarkadi Krisztina, www.utacsodakhoz.blog.hu. Köszönöm.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://utacsodakhoz.blog.hu/api/trackback/id/tr341515371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása