HTML

A Course in Miracles

Az A COURSE IN MIRACLES című könyv 2003-ban került a kezembe. Ellenállhatatlan késztetést éreztem, hogy lefordítsam és elvégezzem a 365 meditációs gyakorlatot. Ez a folyamat alaposan átalakította az életemet, és azokét is, akik ezen az úton velem tartottak és tartanak. Ezeken az oldalakon azokat a csodákat és gondolatokat szeretném megosztani, amelyeket átélek az úton. Gyere, tarts velem te is! Sarkadi Kriszta

Hozzászólások

  • Sarkadi Kriszta: @padmesue: Kedves Padmesue! Kérlek, írj nekem egy e-mailt a kriszta@igazabolszerelem.hu címre, és... (2011.01.16. 20:25) CSODAKURZUS INDUL FEBRUÁR 20-ÁN
  • Sarkadi Kriszta: @frater: Kedves János! Köszönöm, hogy mindannyiunk nevében megkérdezted az amerikai alapítványt a... (2010.03.11. 21:31) BÉKÉBEN ÉS BIZTONSÁGBAN (4. hét)
  • Aurelia54: Kedves Krisztina! köszönöm válaszod. visszanézve a kapcsolataimra, valóban megtalálható az a pilla... (2009.12.09. 09:32) A SZERELEM CSODÁJA

44. A csoda egy belső, krisztusi tudatosság kifejeződése, valamint az Ő Jóvátételének elfogadása.

45. Egy csodát nem lehet elvesztegetni. Lehet, hogy olyan embereket érint meg, akikkel soha nem is találkoztál, és megdöbbentő változásokat hoz olyan helyzetekben, melyeknek nem is vagy tudatában.

46. A kommunikáció legmagasabb szintjét a Szent Szellem képviseli. A csodák időleges kommunikációs eszközök. Amikor a közvetlen kinyilatkoztatás megjelenésével visszatérsz Istennel való eredeti kapcsolatodhoz, a csodákra nem lesz szükség többé.

47. A csoda egy tanulási eszköz, mely csökkenti az idő szükségességét. Egy szokatlan időintervallumot hoz létre, amelyre nem érvényesek az időre vonatkozó általános törvények. Ebben a vonatkozásban időtlen.

48. A csoda az egyetlen eszköz, amely az idő irányítására azonnal a rendelkezésedre áll. Ezt csak a kinyilatkoztatás haladja meg, melynek végképp semmi köze az időhöz.

49. A csoda nem tesz különbséget a téves érzékelés szintjei között. Az érzékelés kijavításának eszköze, és hatékonysága nem függ sem a hiba mértékétől, sem annak irányától. Valóban megkülönböztetés nélkül működik.

50. A csoda felméri, hogy mit kezdtél a teremtéssel; valósnak fogadja el, ami összhangban van vele, és valótlanként elutasítja, ami nincs.

 

(Fordításomat nyugodtan használd fel és add tovább. Ez esetben kérlek, hogy saját anyagodat egészítsd ki ezzel: Forrás: Sarkadi Krisztina, www.utacsodakhoz.blog.hu. Köszönöm.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://utacsodakhoz.blog.hu/api/trackback/id/tr711515374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása